Aysal: Sabri kilo verirse takıma dönebilir

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kamp kadrosuna alınmayan Sabri Sarıoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ga­la­ta­sa­ray’da ge­rek ta­raf­ta­rın ge­rek­se ca­mi­anın ak­lın­da gün­ler­dir ki­mi so­ru­lar ce­vap bek­li­yor­du.

Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kım­da son ola­rak Sab­ri’nin kad­ro dı­şı bı­ra­kıl­ma­sı­nın tek­nik bir ka­rar mı yok­sa yö­ne­ti­min ta­sar­ru­fu mu ol­du­ğu gün­de­min ilk sı­ra­sın­da­ki mad­de­ler­den bi­ri.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal konuyla ilgili Bugün Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

TARAFTARIN SESİNE KULAK VERDİ


Başkan Aysal, Sabri'nin kamp kadrosuna alınmamasının ardından taraftardan gelen tepkiler üzerine kaptanın takıma geri dönmesi için Prandelli'ye mesaj vermeye başladı.

İşte Aysal'ın o açıklamaları:

SABRİ KİLO VERİRSE DÖNEBİLİR

*Sab­ri Sa­rı­oğ­lu'nun kad­ro dı­şı kal­ma­sı tek­nik bir ka­rar mı? Yok­sa si­zin bu ka­rar­da bir et­ki­niz var mı?

''Sab­ri'nin kad­ro dı­şı kal­ma­sı ta­ma­men tek­nik di­rek­tö­rü­müz Pran­del­li'nin ka­ra­rı. Be­nim ve üst yö­ne­ti­min alı­nan bu ka­rar­da bir kat­kı­sı yok. Ta­kım için bu­gü­ne ka­dar alı­nan ka­rar­lar­da ol­ma­dı­ğı gi­bi. Sab­ri ola­yın­da da bir ka­rar ve se­çi­mi­miz yok. Ka­rar ta­ma­men tek­nik. Ken­di­si­ne bir pla­ket ver­me­yi bi­le dü­şü­ne­bi­li­riz. Sab­ri ile so­ru­nu­muz yok, o bi­zim kap­ta­nı­mız. Mev­zu sa­de­ce tek­nik. Sab­ri, ki­lo ve­rip es­ki ener­ji­si­ni ka­za­nır­sa bel­ki Pran­del­li Sab­ri'yi geri is­te­ye­bi­lir. Bu­nu bi­le­me­yiz.''