Kiraz Açıklaması

Bursaspor’un Kartepe’de yaptığı hazırlık kampının dördüncü gününde yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından sevilen orta saha oyuncularından Ferhat Kiraz, geçen sezonun üzerine koyarak bu sezonu en yukarıda bitirmeye çalışacaklarını söyledi.


Önümüzdeki 2014-2015 sezonunun hazırlık çalışmaları kapsamında Kartepe’de kamp yapan Bursaspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kampın altıncı gününde basın mensupları ile bir araya gelen yeşil-beyazlı futbolcu Ferhat Kiraz, “Hafta içi maçımız var. Buna da en iyi şekilde hazırlanmak adına burada yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey güzel. İnşallah bu güzellikler, antrenmanlar sezona da yansır. Güzel bir başlangıç yaparız. Burada olduğumuz süre içerisinde yaşadığımız iki tane acı tecrübeden faydalanarak önümüzdeki bu maçı daha farklı konsantrasyon, daha farklı motivasyonla oynarız diye tahmin ediyorum. Böyle de olması lazım. İnşallah başladığı gibi güzel bir şekilde gider. Şu anda her şey çok güzel. Amacım, geçen 2 senede bulduğum gollerin üzerine biraz daha koyup, daha iyi performans vermek ve artık 3. senem olduğunu, bu sene biraz daha tecrübe kazandığımı iyi hazırlanarak göstermek istiyorum" dedi.

"İNŞALLAH BİZİM İÇİN HER ŞEY GÜZEL OLUR"
Kişisel anlamda herkesin oynamak istediğini ifade eden Kiraz, "Hocamız da kalecisinden, oyuncusuna, hak eden oynasın. O anlamda bir problem yok. Aramızda hiçbir sıkıntı yok. Gayet güzel bir uyum içerisindeyiz. Kim bir adım öne geçerse o oynayacak. Tabii sakatlığı, performans düşüklüğü var. Bu durumlarda hepimizin birbirimize ihtiyacı olacak. Rekabetin her zaman olması gerekiyor, yoksa istenen seviyeye çıkamayabilirsiniz. Bu anlamda problem görmüyorum. Bu sene lige baktığım zaman, çok hareketli geçmedi açıkçası. Çok fazla transfer de olmadı. Öteki takımlar hakkında bir bilgiye sahip değiliz. İllaki her sene olduğu gibi çetin geçecek. Biz de iddialı olmak istiyorsak geçen senekinin bir üst seviyesine çıkmak zorundayız. Çünkü lig gerçekten acımasız ve sert geçiyor. Biz de bunun adına hocamızla birlikte bence bir adım ileriye attık. Eğer buna bizde katılım sağlayabilirsek. Bence hep beraber birkaç adım ileride bir seviye yakalayabiliriz diye düşünüyorum. Tabii ki amacımız yukarılarda olabilmek. Ama şu an bir şey söylemem çok doğru olmaz. Çünkü biz de henüz yeni bir takımız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. İnşallah bizim için her şey iyi olur. Üstüne koyarak devam ederiz. Dediğim gibi geçen seneki gibi olmamak kaydıyla en yukarıda bitirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA