Kartepe Belediyesi’nde Eğitim Atağı

Kartepe Belediyesi, bilinçli bireyler için önce eğitim sloganıyla hizmet içi eğitim programlarına yoğunluk verdi.


Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 2014 yılı eğitim programlarını tüm müdürlüklerin, performanslarını en üst seviyeye çıkarmaları için hizmet içi eğitimlerine öncelik veriyor. Personelini modern iş dünyasının gerektiği donanımları kazandırmak amacıyla hizmet içi eğitime devam edecek olan Kartepe Belediyesi, tüm çalışanlarını hedef alan bu çalışmayı genişleterek yaygınlaştırıyor.

Eğitim konusunda kaliteyi ön planda tutan Elginkan Vakfı ile görüşen Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, vakfın düzenlediği seminerlere ilgi alanlarına göre personelini yönlendiriyor. TS-EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Kurum içi Tetkik Semineri’ne katılan belediye personeli sistemin daha verimli çalışması için gerekli bilgilerini güncelledi.

Temmuz ayı içerisinde Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine de Elginkan Vakfı aracılığıyla ‘Etkili Ekip çalışması, İkna ve Müzakere Teknikleri’ semineri düzenleneceğini belirten müdürlük yetkilileri, “Benzeri birçok alanda önümüzdeki günlerde de vereceğimiz eğitim ve seminerlerle personelimizi günümüzün koşullarına daha iyi adapte etmeyi ve performanslarını arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA