Göksun Belediye Spor Altyapı Seçimi Yapıldı

Göksun Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Takımları 2014-2015 sezonu oyuncu seçmeleri yapıldı.

Belediye BaşŸkanı Hüseyin CoşŸkun Aydın, yaptığŸı konuşŸada, tüm meslek dallarında olduğŸu gibi sporda da güzel ahlakın başŸarıyı taçlandırdığŸını ve mükemmelleşŸtirdiğŸini söyledi.
"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü hatırlatan Aydın, Türkiye'nin geleceğŸi çocuklar için her alanda çalışŸma yürüttüklerini kaydetti.

Gençelerden iyi yetişŸmişŸ bireyler ve sporcular olarak ülkeye ve millete hizmet etmelerini isteyen Aydın, şŸunları kaydetti: "Sporcunun en iyisi ahlakı en iyi olandır. Ahlakın olmadığŸı hiçbir şŸey değŸer kazanmaz, kıymeti olmaz. Hangi meslek dalında olursa olsun kişŸinin başŸarısını ahlakı taçlandırır, güzelleşŸtirir ve mükemmelleşŸtirir. Gerek arkadaşŸlarınıza, gerek hocalarınıza ve gerekse de evde ailenize karşŸı ahlaklı olmayı ön planda tutun."
Aydın, her türlü faaliyette gençlerin yanında olduğŸunu belirterek, seçmelere katılan sporculara başŸarılar diledi.
KonuşŸmaların ardından, seçmelere katılan 85 sporcu altyapı hocaları tarafında takımlara ayrılarak çift kale maç yaptılar. İki hafta devam edecek program sonunda başŸarılı olan sporcular Göksun Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Takımlarına alınacak.
 

Kaynak: AA