Turgutluspor'da Genel Kurula Doğru

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Turgutluspor'da, MHP'nin eski ilçe başkanı Sedat Kutlu, kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kutlu, listesinde yer alan yönetim kurulu üye adaylarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında 9 Haziran Pazartesi günü yapılacak genel kurulda kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp yaratmak amacıyla yönetime aday olduklarını ifade etti.

Altyapıya önem veren bir anlayışla yola çıktıklarını söyleyen Kutlu, "İlk amacımız kendi kendine yetebilen bir kulüp olmak. Bunun için de alt yapımıza çok önem verip, genç yetenekleri Turgutluspor'a ve Türk futboluna kazandıracağız. 4 sezon sonra Süper Lig'de oynamayı hedefliyoruz. Hedeflerimiz çok büyük" dedi.

Kutlu, adaylıkla ilgili görüştükleri Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in hiçbir adayı desteklemediğini ifade ettiğini de anlattı.
Kutlu'nun listesinde şu isimler bulunuyor:
"Ali Laleseven, Agah Karaata, Hakan Yünlü, Ali Nasuhoğlu, Ali Türkdoğan, Boran Kırkan, Barış Erbaş, Çağlar Koç, Ercan Hızal, Ercan Karavardar, Halil Baltacı, Halil Öztürk, Hamza Baysak, H. Hüseyin Coşkun, Hüseyin Sarı, İbrahim Erdem, İsmail Hakkı Bulut, İlker Aşık, İlker Erkul, Kemal Nas, Kürşat Aldemir, Murat Çiçek, Mustafa İçöz, Mustafa Gömleksiz, M.Şirin Konak, Özer Şahin, Salih Özakman, Ramazan Dönmez, Suat Yıldız, Zekeriya Kaya, Yıldıray Açıkgöz."

Kaynak: AA