Çarşıbaşı'nda Kaymakamlık Futbol Turnuvası

Çarşıbaşı Kaymakamlığınca bu yıl sekinzincisi düzenlenen Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası, sona erdi

Özel bir halı saha tesisinde gerçekleştirilen ve 13 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında, Yavuz-Der ile Kopyalar AŞ karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2, uzatma süreleri de 3-3 beraberlikle sonuçlanan maçta, penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonucu rakibi Yavuz-Der'i 8-7 yenen Kopyalar AŞ, turnuvanın şampiyonu oldu. Yavuz-Der'in ikincilik kupasını kazandığı turnuvada, üçüncülüğü ise Şahinli Mahallesi takımı elde etti.
Kaymakam Halil Avşar, ödül töreninde yaptığı konuşmada, turnuva ile dostluk ve arkadaşlıkların pekişmesini hedeflediklerini belirterek, "Bu turnuvaların galibi ve mağlubu olmaz. Bu turnuvanın galibi sevgidir, arkadaşlıktır. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve komitede görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvada dereceye giren takım ve futbolculara ödülleri, Kaymakam Avşar, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve Garnizon Komutanı Abdurrahman Çakır tarafından verildi.

Kaynak: AA