Ve F.Bahçe'nin 2014 yılı bütçesi...

Fenerbahçe Kulübü 2013 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, Fenerbahçe 2014 yılı bütçesi 217 milyon 650 bin lira olarak oy birliğiyle kongre üyeleri tarafından kabul edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Mali Genel Kurul Toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Genel Kurul Divan Başkanlığını, oy birliğiyle seçilen Vefa Küçük'ün yaptığı toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve genel kurul üyeleri katıldı.

Başkanlık Divanının oluşturulmasının ardından, toplantının gündemi oya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitler ve ebediyete intikal eden eski sporcular için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu daha önce kongre üyelerine gönderilen kitapçıkta yer aldığından oy birliğiyle okunmuş sayıldı.

Ardından Denetim Kurulu Raporu okundu ve raporlar hakkında görüşmelere geçildi.

YÖNETİM OY BİRLİĞİYLE İBRA EDİLDİ

Raporlar hakkındaki görüşmelerin ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu, genel kurul üyelerinin oy birliğiyle ibra edildi. Ardından 1996 yılında ibra edilen ancak ardından mahkeme kararıyla bozulan yönetimin yeniden ibra edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

2014 BÜTÇESİ OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Ardından Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2014 yılı bütçesi oya sunuldu. 217 milyon 650 bin liralık bütçe oy birliğiyle kabul edildi.

Ardından Kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, gayrimenkul satın alınması, satılması, satın alma için her türlü kredinin temini, buna ilişkin işlemlerin ifası, ipotek, İntifa, irtifak hakkı ve yasalarda belirlenmiş her türlü ayni hak tesisi ile şirketler, ticari işletmeler kurulması, kurulmuş şirketlere ortak olunması, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının kurulması hususlarında Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.