Menemen Belediyespor'da Trafasfer

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor, 2 yeni futbolcuyu kadrosuna kattı, 2 futbolcusuyla da sözleşŸme yeniledi.

Teknik direktör Taner TaşŸkın ve 9 futbolcuyla daha önce sözleşŸme yenileyen Menemen Belediyespor, orta saha oyuncusu Muhammed ve forvet Hüseyin Durur'u da kadrosunda korudu.
DışŸ transferde ise kaleci Serhat ile yolları ayıran sarı lacivertli ekip, bu mevki için Kırıkhanspor'dan kaleci ǖmer Alıcı ile 2 yıllık sözleşŸme imzaladı. Defans hattında da Tarsus İdman Yurdu'ndan Hakan Vural Koçaslan'ı transfer eden Menemen Belediyespor, bu oyuncuyu da 2 yıl süreyle kadrosuna kattı.
Menemen Belediyespor Futbol şžube Sorumlusu Mehmet Arslan, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, yeni sezon için büyük ölçüde korudukları mevcut kadrolarını nokta transferlerle güçlendirdiklerini dile getirerek, "Kaleci Umut'un yanına tecrübeli bir kaleci olan ǖmer'i transfer ettik. Defans hattını ise Hakan ile güçlendirdik. Forma savaşŸının olacağŸı genç ve yetenekli bir kadromuz var. Bu sezon da başŸarının geleceğŸine inanıyorum" dedi.

 

Kaynak: AA