Voleybolda Şampiyon İmar Şehircilik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 10. Birimlerarası Spor Şenliği'nde şampiyonlar belli olmaya başladı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Spor Şenliği'nde şampiyonlar belli olmaya başladı.

Masa Tenisi Turnuvası'nı Zabıta A Takımı kazanırken, satrançta Lütfi Efil birinci oldu. Spor Şenliği'nin en çekişmeli mücadelelerine sahne olan Voleybol turnuvasında ise önceki gün final maçı oynandı. İmar Şehircilik takımı finalde karşılaştığı Gebze İtfaiye'yi 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. İSU üçüncü olurken, turnuvanın en centilmen takımı ise Gençlik Spor Müdürlüğü oldu.

Voleybol turnuvasının final müsabakası önceki gün 50. Yıl Spor Salonu'nda oynandı. Finalde eşleşen İmar Şehircilik ve Gebze İtfaiye Takımı maç öncesinde birbirlerine başarılar diledi. Maçı Voleybol Federasyonu'ndan 6 hakem yönetti. Taraftarların büyük destek verdiği takımlar maç boyunca zevkli ve çekişmeli mücadeleleriyle dikkat çekti.

Maç sonunda İmar Şehircilik Takımı, rakibi Gebze İtfaiye'yi 3-2 yenerek Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu oldu. Öte yandan final maçı öncesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü takımı İSU takımı ile üçüncülük maçına çıktı. Prestij anlamı taşıyan maçı İSU 3-1 kazandı.

Voleybol Turnuvası'nın üçüncüsü ise İSU takımı oldu. Üçüncülük maçında İSU ile karşılaşan Gençlik Spor Müdürlüğü takımı Voleybol Turnuvası'nın en centilmen takımı ilan edildi. Gençlik Spor Müdürlüğü takımına kupasını turnuvanın şampiyon takımı olan İmar Şehircilik'in kaptanı Mustafa Yaltırak verdi.

Turnuvanın sonunda salonda kupa ve plaket töreni düzenlendi.

Turnuvanın şampiyonu İmar Şehircilik, kupasını Kağıtspor Kulüp Müdürü Fikret Yıldız'ın elinden aldı. Turnuvanın ikincisi Gebze İtfaiye kupasını Gençlik Spor Müdürlüğü çalışanlarından Fatih Sarman'dan alırken, üçüncü İSU takımı ise kupasını Ayhan Filiz'in elinden aldı. Ayrıca final maçını yöneten Voleybol Federasyonu hakemlerine de teşekkür plaketleri takdim edildi.

Kaynak: İHA