- Turgutluspor Yeni Sezona 10 Temmuz'da Start Verecek

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'da iç transfer görüşmeleri hız kazanırken yeni sezona 10 Temmuz'da start verileceği bildirildi.

Teknik direktör Koray Cinel'in raporu doğrultusunda iç ve dış transfer görüşmelerine hız veren yönetim hafta içi takımın iskelet kadrosunda yer alan Hasan Engin Ekler, Selçuk Baştürk, Şevket Güngör, Koray Karagözoğlu ve Sadullah Erarslan ile masaya oturacak.
Takımın iskelet kadrosunu oluşturmak istediklerini belirten Turgutluspor Teknik Direktörü Teoman Koray Cinel; "Uzun vadeli bir takım oluşturarak tamımızın alt yapısında yetişen ve fırsat bekleyen gençlerimizi takımımıza kazandıracağız. Gelecek yılların Turgutluspor'unun iskeletini oluşturacağız. Kemik iskeletimizi oluşturduktan sonra eminim özlediğimiz o başarılara daha inançlı bir takım olarak ulaşacağız" dedi.

"2014-2015 sezonunun ilk çalışmasını 10 Temmuzda yapacağız" diyen Cinel, "10-25 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. 1. Etap çalışmalarımızın ardından ileriki günlerde kesinleşecek olan kampımıza gideceğiz. Ayrıca bu çalışmalar öncesi 8-9 Temmuz'da kendi tesislerimizde takımımızın denemelerini yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA