Turgutlu'da Mini Voleybol Şenliği

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Seramiksan'ın mini voleybol şenliğine katıldı.

Turgutlu'da ilk olarak Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Seramiksan'ı ziyaret eden Mutlugil, firmanın yönetim kurulu üyeleri Hakan Demirdöver, Bilgehan Demirdöver ile kulüp başkanı Bülent Erkul ve antrenör İsmail Yengil ile sohbet etti.
Daha sonra 7 Eylül Spor Salonu'ndaki mini voleybol şenliğine katılan Özkan Mutlugil, burada yaptığı konuşmada, Turgutlu'nun voleybola gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu, ilçe ziyaretine denk geldiği için voleybol şenliğine de katıldığını söyledi.

Şenliğin, Türk voleybolu adına önemli olduğunu kaydeden Mutlugil, "Altyapılarda bu tür aktiviteleri ne kadar çok yaparsak ülke voleybolunun daha süratli ilerleyebileceğini düşünüyorum. Bu nedenle de emeği geçen herkese ve başta Seramiksan Spor yöneticilerine teşekkür ediyorum. Antrenörlerimizi, beden eğitimi öğretmenlerimizi ve sporcularımızı da bu etkinliğe katıldıkları için kutluyorum" dedi.


Kaynak: AA