Trabzon'dan yaylım ateşi! Olcan Adın...

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Olcan Adın transferinden, yeni sezonki şampiyonluk hedefine kadar gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Olcan Adın, Trabzonspor Kulübü'nün oyuncusudur. Bir bakıyorum ki diğer kulüp başkanları çıkıp benim oyuncum için açıklamalarda bulunuyor. Herkes kendi işine baksın. Benim sözleşmeli futbolcum hakkında konuşmaları hadsizliktir! Biz diğer takımların oyuncuları hakkında kelam ediyor muyuz?

MENAJER AÇIKLAMALARINI ÖNEMSEMİYORUZ

Dünyanın her yerinde manejerler kendi reklamlarını yapmak için konuşur, haber yaptırır. Olcan'ın 1 yıllık sözleşmesi var. Olcan'la ilgili bir karar verilecekse bunu biz veririz! Menajeri değil. Biz deriz ki Olcan'ı satıyoruz takımı belirleriz o sadece gider oyuncu için konuşur, karar verme organı değildir. Ha oyuncu bizle sözleşmesini tamamlar serbest kalır, menajeri istedİğini yapar. Açıkcası menajerinin o açıklamaları önemsemiyorum, önemsemiyoruz.

OLCAN BİZE''SİZİ İSTEMİYORUM'' DEMEDİ


OLCAN'IN VEFASIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ

Olcan Adın, bizim için çok değerli biri. Biz bu yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruyoruz. Bizim Olcan'a ne zararımız oldu ki bizi istemesin? Biz Olcan'a kötülük yapmadık, markasına değer kattık. Biz büyük bir markayız. Olcan'ın vefasız olduğunu düşünmüyorum. Oturup konuşacağız. Belki iyileştirme isteyecek, belki sunacağımız teklif cazip gelecek. Olcan ne başkanımıza ne bana ne de yönetimdeki arkadaşlara''SİZİ İSTEMİYORUM'' demedi. Menajerinin konuşmalarına bakmıyoruz. Önümüzdeki günlerde Olcan ile oturup konuşacağız, tavrına bakacağız.

BAZILARI BİZİ KENDİLERİNDEN ÜSTÜN GÖRÜYOR OLMALI!

Yakup Aslan, bazı takımların sürekli kendi oyuncularına talip olma durumu için de,''Biz büyük bir camiayız, Trabzonspor önemli bir markadır. Sanırım takımlar oyuncu Trabzonspor'da oynuyorsa biz de her türlü oynar zihniyetiyle olaya yaklaşıyor. Bizi kendilerinden üstün görüyor olmalılar'' diye konuştu.

TURGUT DOĞAN'LA İLGİLENİYORUZ!

Aslan, bu yıl yerli oyuncu transferine önem verdiklerini söylerken Deniz Yılmaz ve Serdar'ı kadromuza kattık. Şuan Milli Takım'a kadar yükselen Turgut Doğan da bizim listemizde. Çok da beğendiğimiz bir isim. Transferi için uğraş veriyoruz. Aslan, oyuncuyla Galatasaray da ilgileniyor sorusuna ise ''Oyuncu kimi cazip bulursa oraya gider'' ifadelerini kullandı.

TARIK ÇAMDAL NEDEN OLMASIN?

Tarık Çamdal, performansıyla Türkiye'nin önemli oyuncularından biri. Milli Takım'da da hayli başarılı maçlara imza attı. Tarık için isteğimiz vardır, doğru! Maliyeti de önemli. Eğer anlaşırsak neden olmasın ki ? dedi.

İNŞALLAH BU TFF GİDECEK!

Yeni sezon için isteğimiz şampiyonluk. Taraftarlarımızın da sabrı kalmadı. Tek istediğimiz hakemlerin daha adaletli olması. Geçen yıl bizim çocuklar 10 maçta resmen doğrandı. Hakemler takdir haklarını 3 büyüklerden yana kullanıyor. Takdir hakları ortadadır. Şuna inanıyoruz ki bu TFF gidecek inşallah. O zaman hakemler de daha adaletli maçlar yönetecek.

Haber: Ertan SÜZGÜN