''Onlarla gurur duyuyorum''

2014 FIFA Dünya Kupası'nda ikinci tura yükselen Fransa Milli Takımı'nda teknik direktör Didier Deschamps önemli açıklamalarda bulundu.

2014 FIFA Dünya Kupası'nda ikinci tura yükselen Fransa Milli Takımı'nda teknik direktör Didier Deschamps, turnuvada başarılı bir performans sergileyen oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

FIFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Deschamps, takımının şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, "Teknik ekibim ve benim adıma memnuniyet verici bir kupa. Zor müsabakalara sahne olan ve büyük takımların elendiği bir turnuva oluyor ama biz hala buradayız. Oyuncularımın başardıklarıyla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Grup maçlarında tek olumsuz noktanın Ekvador karşısında eşitliği bozacak golü bulamamaları olduğunu hatırlatan başarılı teknik adam, "Birçok şans bulmamıza rağmen Ekvador maçında şanssızdık. Ancak önceki maçlarda oldukça üretkendik. Oyuncularımın performansından memnunum ve bu şekilde devam etmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

İkinci turda karşılaşacakları Nijerya'nın hafife alınacak bir rakip olmadığını kaydeden 45 yaşındaki çalıştırıcı, fiziksel anlamda üst düzeyde olan rakibin skoru her an değiştirebilecek tehlikeli oyunculara sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Dünya Kupası'nda Fransa ile Nijerya arasındaki ikinci tur mücadelesi, yarın TSİ 19.00'da oynanacak