Konyalı Kick Boksçulardan Altın Madalya

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve Gaziantep'te düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Konyalı 2 sporcu kilolarında Türkiye şampiyonu olurken, 1 sporcu da ikincilik derecesi elde etti.


Derbent Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Acar, yaptığı açıklamada, 18-26 Haziran 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda sporcularının büyük bir başarıya imza attığını söyledi.

Derbent Gençlikspor Kulübü bünyesinde forma giyen İzzet Arabacı’nın 71, Selcan Tanrıverdi’nin ise +71 kiloda birinci gelerek Türkiye şampiyonu olduğunu ifade eden Acar, 86 kiloda mücadele veren Teoman Gür’ün ise Türkiye ikincisi olduğunu kaydetti.

Derbentli sporcuların dünya ve Avrupa dereceli sporcuları yenerek bu önemli başarıya ulaştığını aktaran Acar, birinci gelen isimlerin 6-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya'da yapılacak dünya şampiyonasında milli forma ile Türkiye’yi temsil edeceğini belirtti.

Acar, elde ettikleri başarıdan dolayı sporcularını kutlarken, İtalya’daki şampiyonada ise başarı dileğinde bulundu. Acar, "Elde edilen bu başarıda emeği geçen antrenörlerimiz Bekir Tekin, Hatice Coşkun, Mehmet Elmalı'yı tebrik ediyor, bize hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Kick Boks Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü, BAF yönetim kurulu başkanı Hüseyin Komşuoğlu ve Kulüp Başkanımız Hamdi Acar'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA