İstanbul'u istiyor!

Ukrayna'nın durumundan dolayı Shakhtar Donetsk kulübünün, Şampiyonlar Ligi maçlarını İstanbul'da oynamayı düşündüğü ortaya çıktı

Ukrayna'nın durumundan dolayı Shakhtar Donetsk kulübünün, Şampiyonlar Ligi maçlarını İstanbul'da oynamayı düşündüğü ortaya çıktı.

Roberto Mancini'nin ayrılmasının ardından Galatasaray'ın başına geçeceği söylense de, sonradan başında bulunduğu takımı Shakhtar Donetsk'te kalan Mircea Lucescu'da flaş bir gelişme yaşandı.

Ukrayna'daki politik durumdan kaynaklanan kargaşa halinden dolayı Shakhtar takımının iç saha maçlarını Donetsk'ten başka bir şehirde oynaması uzun süredir konuşuluyordu. Ancak bunu bir adım öteye taşıyan Lucescu yönetime Avrupa kulvarı için ülke dışından iki isim önerdi.

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan takımı için Mircea Lucescu, 'İç saha maçlarımızı ya Türkiye ya da Romanya'da oynayalım' dedi. Shakhtar Kulübü'nün Şampiyonlar Ligi maçlarını gelecek yıl, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı ya da Bükreş'teki Ulusal Stadyum'da oynamayı düşündüğü belirtildi.