Erzincan Refahiyespor 2. Grupta Mücadele Edecek

Spor Toto 3. Lig'de çekilen kura çekimi sonrasında 2. Grupta yer alan Erzincan Refahiyespor'da Başkanı Köksal Kır, iyi bir grupta mücadele edeceklerini söyledi.


Erzincan Amatör Futbol liginde 2010-2011 futbol sezonunda şampiyon olan daha sonra Erzincanspor'u yenerek Bölgesel Amatör Lige katılan Erzincan Refahiyespor takımı tarihi başarılar elde ederek Türkiye Profesyonel 3.ligine yükselmişti. 2011-2012 ve 2012-2013 ve 2013 -2014 sezonunda Erzincan'ı Spor Toto 3.Lig' de temsil eden ve Erzincan'ın tek profesyonel takımı Erzincan Refahiyespor Kulübü 2014-2015 sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi neticesinde 2.grupta mücadele edecek.

Spor Toto 3. Lig'de çekilen kura çekimi sonrasında 2. Grup'ta yer alan Erzincan Refahiyespor'da Başkan Köksal Kır, iyi bir gruba düştüklerini söyledi.

Özellikle deplasmanların kendilerine çok fazla uzak olmadığını belirten Kır, "Erzincan Refahiyespor olarak lige iyi bir başlangıç yapmak için güçlü çok koşan bir ekip oluşturmak için çalışıyoruz. Teknik Direktörümüz Nezihi Tosuncuk ile birlikte Türkiye'nin çeşitli illerinde ve özellikle İstanbul'da yetenekli gençleri izliyoruz. Erzincan'a ve Erzincanlıya yakışır bir takım oluşturmak istiyoruz. Rakip takımların kalitesi ile ilgili olarak şuan için çok fazla bir yorumda bulunmak zor. Ancak bizim hiçbir rakipten korkumuz yok. Başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA