AYSAL'DAN İSTİFA TALİMATI!

Ünal Aysal ile yönetim arasındaki çatlak büyüyor.

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın çarşamba günü teknik direktörü belirlemek için yapılan toplantıdan ayrılarak Haldun Üstünel ile görüşmeye gitmesi, yönetimi karıştırdı.

Aysal'ın rahatsızlıklarını ileten yöneticilere, "Hajrovic olayı ortada. Ben de rahatsızım. Yarın toplanın. Beni rahatlatacak bir karar alın" diyerek istifa etmelerini tavsiye ettiği belirtiliyor. Aysal'ın yakın çevresine, "Geçen yıl seçimi ben yaptım. Ama bu yönetimle gitmesi mümkün değil. Bu defa onlar önümü açsın" dediği belirlendi. Öte yandan yöneticiler kendi aralarında da tartıştı. Asbaşkan Ümit Özdemir'in, "Hajrovic nasıl kaçar? Onu kim getirdi? Hesabını versin" dediği öğrenildi.

HAJROVİC'İ KİM GETİRDİ? HESAP VERSİN
Mehmet Cibara, "Futbolda olandan haberimiz yok. Kimse bize bilgi vermiyor" derken, toplantılara giren Mete İkiz'in, "Biz de bir şey konuşmuyoruz. Olan biteni basından takip ediyoruz" ifadesini kullandığı kaydedildi. Emir Sarıgül'ün, "Bu şartlarda futbol şubesini istemem" dediği bildirildi.

6'LIDAN İSTİFA YOK!
Aysal'ın 'istifa edin' mesajı verdiği yönetim kurulundan 6 kişi dün bir toplantı gerçekleştirdi. İkinci başkan Özkan Olcay önderliğinde Sedat Doğan, Mehmet Karlı, Ebru Köksal, Mehmet Cibara ve Adnan Nas'ın katıldığı toplandıdan istifa mektupları yerine, "Daha çok çalışalım. Amatör şubelere destek olalım" kararı çıktığı öğrenildi. Bu durum yönetimdeki iç çekişmenin bir süre daha devam edeceği şeklinde yorumlandı.