Shaktar'ın yıldızını istiyor!

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın Dünya Kupası'nda forma giyen bir futbolcunun transferi için yönetime rapor verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe bir yandan yeniden yargılama süreci ve Avrupa’ya gidebilme konularıyla ilgilenirken, diğer yandan da önümüzdeki sezon için takıma yapılacak takviyeler hakkında çalışıyor.

Habertürk'ün iddiası şu şekilde: Çünkü bu üç yıldızın da önümüzdeki sezon takımdan ayrılabilecekleri konuşuluyor. ihtimali göz önüne alan teknik direktör Ersun Yanal, düşüncelerini yönetime iletti.

Tecrübeli çalıştırıcı, Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nda forma giyen Shakhtar Donetskli Bernard’ın transfer edilmesini istedi.

KUPA SONRASI KARAR VERİLECEK

Sarı-Lacivertli yöneticiler ise teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği Bernard’ın transferini yüksek maliyeti nedeniyle Dünya Kupası sonrasına bıraktı.

Ersun Yanal’ın Bernard için, “Gol yollarında Caner ile birlikte hem solda hem de ileri uçta büyük katkısı olur. Mali durum elverirse bu transferi yapmamız takıma katkı sağlar” dediği ögrenildi.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının, UEFA ve İsviçre Federal Mahkemesi’nden gelecek karar sonrası bu transfer için adım atacakları öğrenildi.