Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Atletizm ve Kayak Milli Takım Sporcuları Erciyes'te Buluştu

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Atletizm Milli Takımı ve Kayak Mukavemet Milli Takım sporcularıyla Erciyes Kayak Evinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.


Atletler, İzmir'de 17-18 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan Gençler Türkiye Atletizm Şampiyonasında, 3 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği ve 2 Türkiye Üçüncülüğü olmak üzere toplam 6 madalya kazanırken, Şampiyona sonunda Ramazan Barbaros ve Süleyman Bekmezci 5-6 Temmuz 2014 tarihlerinde Yunanistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Ayrıca Fransa'da düzenlenen 23 Yaş Altı Akdeniz Şampiyonası'nda Bayanlar 1500 metrede ve Avrupa Milletler Kupası 5000 metrede Gamze Bulut ikinci olarak ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

Yemeğin sonunda bir konuşma yapan İl Müdürü Eskici, "Ülkemize böyle güzel duygular yaşattıkları ve bayrağımızı uluslar arası platformda göndere çektirdikleri için atletlerimize ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Kayak Mukavemet Milli Takımımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA