G.Saray'a sert mesaj...

Galatasaray'dan ayrılmasının ardından Danimarka Ligi ekiplerinden Brondby'ye imza atan Johan Elmander özel bir açıklama yaptı.

Galatasaray ile sözleşmesini tamamlamasının ardından eski kulübü Brondby'ye 2 yıllık imza atan Johan Elmander, İstanbul'da yaşadığı baskıyı Danimarka'da anlattı.

Sarı-kırmızılılarda oynadığı dönemde büyük bir baskı yaşadığını kaydeden İsveçli oyuncu, "Galatasaray'da oynarken, Brondby'de olduğundan 100 kat daha fzla baskı hissediyorsun. Ancak baskıdan memnundum, o durumdan iyi bir şeyler çıkarmayı başarıyordum." ifadelerini kullandı.

BRONDBY DERBİ PERFORMANSINDAN UMUTLU

Brondby Sportif Direktörü Per Rud da, Elmander'in Fenerbahçe ile oynadığı mücadelelerde büyük tecrübe elde ettiğini belirtirken, "Galatasaray için oynuyorsan ve Fenerbahçe'ye karşı derbileri tecrübe ettiysen, bizim FC Kopenhag'a karşı oynadığımız derbilerin 10 katını yaşamışsındır. Onun buradaki derbilerde çok rahat olmasını bekliyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonu Norwich City'de kiralık olarak geçiren tecrübeli golcü, Brondby'de oynadığı 2004-2006 yılları arasında 58 maçta 22 golün altına imza atmıştı.