Abdullah Kiğılı: Ortalık karışabilir

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, yeniden yargılama kararıyla yeni delillerin çıkabileceğini ve ortalığın karışabileceğini söyledi.

Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanma kararıyla ilgili TRT Spor'a yaptığı açıklamada, davaya ilişkin yeni delilleri olduğunu belirterek 'Bu kolay bir iş değil. 3 yıldır üzerimizdeki bu yük yavaş yavaş kalkacak. Mahkeme heyetinden talep ettiğimiz o kişiler yeniden mahkemeye gelecek. Savcı mütaalasında bundan bahsetmişti. Yeni delillerimiz var. Bunların hepsini sunacağız' dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ise bunun bir af olmadığına dikkat çekerek 'Yeniden yargılanacağız. İnşallah göreceksiniz ki Fenerbahçe Başkanı ve arkasındakiler bu işleri yapmadı' şeklinde konuştu.

Mahmut Uslu, daha önce UEFA ile görüştüklerini ancak UEFA'nın kendilerine dosyanın kapandığını söylediğini belirterek 'Mahkemeye gideceğiz dedik. Biz birşey yapamayız dediler. Polis raporlarını gerekçe gösterdiler. Biz de o polislerin görevden alındığını söyledik.Yeniden yargılama ne olur? dedik, şaşkınlık içinde baktılar. Önümüzdeki dönemde göreceğiz artık' ifadesini kullandı.