Milas Belediye Başkanlığı Trap Atışları Yapıldı

Milas Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği ve Milas Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Milas Belediye Başkanlığı kupası Trap Atış yarışmasının bu yıl altıncısı düzenlendi.


Milas Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği ve Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Milas Belediye Başkanlığı kupası Trap Atış yarışması, geçtiğimiz pazar günü Beçin’de bulunan Denizcik Orman Deposu yanında yapıldı.

Yarışmayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Suat Özcan, meclis üyeleri ve çok sayıda amatör ve profesyonel avcı izledi.

Yarışmacıların atışları, Hakem Heyeti Başkanlığını yapan MHP İlçe Başkanı Murat Yıldırım ve diğer hakemler tarafından değerlendirildi.

77 yarışmacının katılımıyla gerçekleşen müsabaka sonunda, Hulusi Örüs birinci, Mehmet Tekin ikinci, Kemal Bozkurt üçüncü, Serdar Yıldırım dördüncü, Cihan Karakoç beşinci ve Turan Çoban da altıncı oldu.

Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Suat Özcan ve etkinliğe katılan protokol üyelerinden aldı. Yarışmanın oldukça başarılı ve keyifli geçtiğini belirten Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Özkan, yarışmada emeği geçenlere ve sportmence davranan avcılara teşekkür etti.

Kaynak: İHA