Altındağ Belediyesi’ne 'Arman Talay” Spor Ödülü

Amatör futbol tarihinin en kapsamlı ödüllerinden biri olan Gazeteci Arman Talay ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nde gerçekleşen törende Altındağ Belediyesi de ödül aldı.
Özellikle Karapürçek ve Örnek Spor Tesisleri ile spora teşvik açısından büyük bir adım atan, çocukların sağlıklı bir hayat sürmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durması adına her fırsatta spor yapılmasını destekleyen Altındağ Belediyesi, 2014 yılı Arman Talay ödülünü almaya hak kazandı. Ödülü, Altındağ Belediyesi’ni temsilen Yeni Altındağ BelediyesporKulübü Başkanı Mustafa Mert aldı.

“KISA ZAMANDA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİK”
Kulüp Başkanı Mustafa Mert, Bölgesel Amatör Lige çıkarak büyük başarı elde ettiklerini belirterek, “Ankara’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki başta olmak üzere yönetim kuruluna, teknik ekibe ve futbolculara teşekkürlerini sunan Mert “Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Mert, “Kısa süre içinde büyük başarılar elde ettik. Özverili çalışmalarımız devam edecek. Sürekli bir adım ilerisi için gayret göstereceğiz ve Altındağ’a birçok şampiyonluk kazandıracağız” dedi.

Üst üste 2 yıl şampiyon olan Yeni Altındağ Belediyespor Teknik Direktörü Metin Ekim de ödül törenine katılan isimler arasındaydı.

SPORUN DUAYENLERİ BU SAHNEDE
Spora ve spor yazarlığına büyük hizmet veren Arman Talay, ölümünün 16’ncı yıldönümünde anıldı. TSYD Ankara Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, Arman Talay’ın eşi Gülcihan Talay’da katıldı.

Ödül töreninde spor dünyasının duayen isimleri de yer aldı. Amatör futbola katkı sağlayan, tesis amirinden sağlık personeline, futbolcusundan kulüp yöneticisine, hakeminden antrenörüne, medya mensubundan malzemecisine kadar birçok kişi ödüllerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Kaynak: İHA