Silifke Belediyespor'da Transfer

İçel Amatör Süper Lig'de mücadele eden Silifke Belediyespor, Tufan Esin'le bir yıllık anlaşma imzaladı.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, Silifkespor'un alt yapısından yetişen ve birçok kulüpte profesyonel futbol hayatını sürdüren Tufan Esin'le anlaştıklarını belirtti.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra spora ve kültüre de imkanları ölçüsünde destek olacaklarını ifade eden Turgut, Silifke Belediyespor olarak yeni sezonda hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek olduğunu kaydetti.

Tufan Esin'in İçel İdmanyurdu, Vestel Manisa, Samsunspor, Eskişehir, Diyarbakırspor, Giresunspor, İskenderun Demir Çelik, Fethiyespor, Gaziosmanpaşaspor ve Kırklarelispor gibi profesyonel futbol takımlarında oynadığını vurgulayan Turgut, "Silifke'nin yetiştirdiği başarılı sporcumuz Tufan Esin yaptığımız anlaşma ile bundan böyle Silifke Belediyespor takımımızda mücadele edecek. Hem takımımızın yeni sezonda BAL ligine çıkmasında özveri gösterecek, hem de kulübümüzün alt yapısından yetişecek gençlerimize örnek bir çalışma sergileyecek" dedi.

Esin ise yuvaya dönmekten mutlu olduğunu, futbol yaşamını ilk formasını giydiği Silifke Belediyespor'da sonlandırıp, gençlerin yetişmesi için çalışmak istediğini söyledi.

Kaynak: AA