Ünal Aysal: En iyisini getireceğim!

Lucescu, son dakikada geri adım attı, Sarı-Kırmızılılar büyük hayal kırıklığına uğradı. B Planı’nı devreye sokan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ile taraftara, “Panik yapmayın, bana güvenin” mesajı yolladı.

Rumen hoca cephesinde yaşananları ve verdikleri uğraşı anlatan Aysal, “Lucescu hem taraftarımızı hem de bizi çok rahatlatacak bir isimdi. Fatih Terim’in ayrılmasından sonraki süreç itibariyle özellikle taraftarımızı üst seviyede tatmin edebilirdi. Üstelik hem başarılı hem de ekonomik bir hocaydı. Bu başarılı işleri Türkiye’de de tekrarlamıştı. Çok istedik, fakat olmadı. Kulübüyle olan sözleşmesi bize bu konuda sıkıntı çıkardı” diyerek duyduğu üzüntüyü paylaştı.

‘Herkes tanıyacak’

Galatasaray’ın patronu yakın çevresine, “Başkan bombayı patlatacak, dünya çapında bir isimle anlaşacak” iddialarını da doğrulayan ifadeler kullandı.

“Taraftarlarımız rahat olsun” diyen Ünal Aysal, “Galatasaray’ın markasına, hedeflerine, geçmişine layık ve bu renklere gönül verenleri de memnun edecek bir teknik direktör getireceğiz. Dünya çapında bilinen bir isim olacak. Çalışıyoruz, sezon başı kampına kadar bu işi bitireceğiz” mesajlarıyla yüreklere su serpti.