Michael Schumacher'den iyi haber

Dünyaca ünlü Formila 1 pilotu Michael Schumacher, geçirdiği kayak kazası sebebiyle girdiği komadan uyanarak, kaldığı hastaneden taburcu edildi.

7 kez dünya şampiyonu olan Formila 1 pilotu Michael Schumacher, Fransa'nın Merbel kentinde geçirdiği kayak kazasında başından ağır yaralanarak komaya girmişti. İyileşmesinin pek mümkün olmadığı ifade edilen Schumacher'in, yatırıldığı Grenoble Hastanesi'nden taburcu olduğu açıklandı. Geçirdiği kaza sebebiyle rehabilitasyon görmesi gerekecek olan Schmaucher'in durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Ailesi ve menajeri tarafından daha fazla bilgi verilmezken, yapılan açıklamada, “Micheal, Grenoble Hastanesi'nden, uzun sürecek olan rehabilitasyonuna başlamak üzer taburcu oldu. O artık komada değil. Ailesi ve sevdikleri olarak Micheal'le ilgilenen doktorlara, hemşirelere ve hastane personeline teşekkür ederiz. Özellikle Micheal'a iyi dileklerini gönderen hayranlarına da ayrıca teşekkür ederiz. Eminiz ki bu onun iyileşmesinde faydalı oldu. İlerisi için göreceği tedavinin halkın gözünden uzak tutulması konusundaki kararımızı anlayışla karşılamanızı diliyoruz” denildi.

Micheal Schumacher'in rehabilitasyonunu nerede sürdüreceğine dair bir bilgi verilmedi.

Kaynak: İHA