Başarılı Futbol Adamı Burhaniye’ye Küstü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İstanbul’da Beşiktaş altyapısını çalıştıran Ahmet Çeşmecioğlu, Burhaniye Belediye Spordan beklediği ilgiyi göremeyince ilçeye küstü.


Aslen Burhaniyeli olduğunu ve ilçedeki gençlere faydalı olmak istediğini anlatan 66 yaşındaki Çeşmecioğlu, hayatının kalan kısmını doğup büyüdüğü Burhaniye de geçirmek istediğini söyledi.

Burhaniye Belediye Sporda teknik adam olarak hizmet vermek istediğini anlatan Ahmet Çeşmecioğlu, bu güne kadar olan ilgisizliğin kendisini küstürdüğünü bildirdi. Antrenörlük belgesi sahibi olan Çeşmecioğlu, “Beşiktaş Gaziosmanpaşa bölümünde gençleri çalıştırıyorum. 20 yıldan buyana İstanbul’dayım. Ancak, bunan böyle kendi ilçemin gençlerini çalıştırmak istiyorum. 19 yaş grubunu çalıştırabilirim. Burhaniye’de hiç çalışma olanağım olmadı. Yeni Belediye başkanımız Necdet Uysal ile görüşemedim. Artık, İstanbul’un kahrını çekmek istemiyorum. İlçemde yaşamak ve burada hizmet etmek istiyorum. Ben burada 3 yıl hizmet verirsem, topçu satar hale geliriz. Tanıdığım çok sayıda menajer arkadaşım da var. Ben çok bir şey de beklemiyorum. Bana kalabileceğim bir mekan tahsis edilsin. Karnımı doyuracak kadar da para. Başka bir beklentim yok. Bu güne kadar olan ilgisizlik beni küstürdü” dedi.

Kaynak: İHA