Efsane güzel bitirdi!

Manchester United'ın emektar oyuncu ve teknik direktörü Ryan Giggs'in son kez Old Trafford'da sahaya çıktığı maçta Kırmızı Şeytanlar, Hull City'i 3-1 mağlup etti.

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Manchester United, Hull City'i Old Trafford'ta 3-1 mağlup etti.

Kırmızı Şeytanlar'ın genç yıldızı Wilson'un 2 attığı gol ile galibiyeti getirdiği maçta ManU'da teknik direktör ve oyuncu olarak görev yapan Ryan Giggs 70. dakikada oyuna dahil oldu ve Van Persie'nin attığı golde mükemmel bir ara pası vererek golün hazırlayıcısı oldu.

Bu sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanamayan ve kötü bir sezon geçiren Manchester United, haftaya deplasmanda oynayacağı Southampton maçı öncesi sahasındaki son maçı kazanarak seyircilerine zaferle veda etmek istedi.

Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi ekip, mücadeleye hızlı başladı. Kırmızı Şeytanlar özellikle Januzaj'ın etkili oyunu ile rakip kalede etkili ataklar geliştirdi.

MAnU baskılı oyununun karşılığını 31. dakikada aldı. Sağ kanattan gelen ortayı Fellaini kafa ile Wilson'un önüne indirdi ve 19. yaşındaki oyuncu sert bir vuruşla takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

İlk devre 1-0 Manchester United'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci devresine de etkili başlayan Manchester, Januzaj'ın mükemmel çalımlarla getirdiği atakta Fellaini vurdu ve kaleciden seken topu tamamlayan Wilson, 61. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Bu gole yanıt ise gecikmedi. 63. dakikada ceza yayının gerisinden kaleyi karşısına alan Fryatt, mükemmel bir vuruş ile de Gea'yı avladı ve farkı 1'e indirerek takımını umutlandırdı.

Hull City golünün ardından Manchester United teknik direktörü ve oyuncusu Ryan Giggs, oyuna müdahale etti ve kendisini oyuna aldı. Emektar oyuncu 70. dakikada oyuna dahil olarak son kez Old Trafford'a futbolcu olarak adımını attı.

Giggs'in oyuna girmesi taraftarı da havaya soktu ve takımına muhteşem bir destek verdi. Kırmızı Şeytanlar 86. dakikada Giggs'in hazırladığı pozisyonda farkı 2'ye çıkardı.

Giggs'in mükemmel ara pası ile ceza alanı önünde topla buluşan Robin van Persie, şutunu çekti ancak top savunmadan sekti. Topu önünde bulan Hollandalı yıldız, şansını bir kez daha denedi ve düzgün bir vuruşla topu Hull City filelerine göndererek skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-1'lik Manchester United galibiyeti ile sona erdi.

Bu skorun ardından ManU puanını 63'e yükseltirken, Hull City 37 puanda kaldı.