Denizli ve Kurtar Galip Geldi

Azerbaycan Topaz Premier Ligi'nde Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran ve Güvenç Kurtar'ın takımı Revan Bakü haftayı üç puanla kapattı.

Hazar Lenkeran, ligin 34. haftasında Sumgayıt takımını konuk etti. Lenkeran Şehir Stadı'ndaki maçı ev sahibi takım 4-1 kazandı. Teknik direktör Denizli, Türkiye'de olduğu için maça çıkamadı. Takımın başında Oğuz Çetin yer aldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çetin, çok iyi oynadıklarını ve hak ettikleri bir zafer kazandıklarını kaydetti.

Bundan sonraki tüm maçları kazanmaları gerektiğini vurgulayan Çetin, "Bu maçta daha fazla da gol bulabilirdik. Fakat benim için önemli olan futbolcuların kendilerine verilen görevi yerine getirmeleri, taraftarlara iyi oyun seyrettirmeleri. Önümüzde iki maç daha var. Onları da kazanarak, sezonu daha iyi yerde bitirmeliyiz" diye konuştu.


-Kurtar'ın takımı da galip
Teknik direktörlüğünü Güvenç Kurtar'ın yaptığı Revan Bakü ise Simurg takımını, Bayıl Arena Stadı'ndaki karşılaşmada 1-0 yendi.
Kurtar, maç sonrası "Zor oyun oldu. İlk yarıda net beş pozisyonu gole dönüştüremedik. Rakip takım da iyi oynadı. Son ana kadar mücadele ettiler. İkinci yarıda rüzgar arttı ve oynamak daha da zorlaştı. Fakat zafer bizim oldu. Ligde kalıp kalmayacağımızı bilmiyoruz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Revan, ligde gerekli bir takım" ifadelerini kullandı.
Maçların ardından puanını 45'e çıkaran Hazar Lenkeran 7'nci sıradan 6'ncı sıraya yükseldi. Revan Bakü ise 22 puanla son sıradan 9'uncu sıraya çıktı.

Kaynak: AA