Burhaniye’de İpek Buse İlçenin Gururu Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Adana’da Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan İpek Buse Bozdoğan büyük başarı elde etti.


Bozdoğan, bölge birinciliklerinde en iyi 5 dereceyi elde eden sporcuların çağırıldığı ve yaş sınırlamasının olmadığı yarışmalar sonunda, 1500 metrede Türkiye birincisi, 3 adım atlamada ise Türkiye ikincisi oldu. Adana’dan dönen başarılı sporcu, antrenörü Deniz Erenoğlu ile birlikte Kaymakam Osman Yenidoğan’ı ziyaret etti. Başarılı sporcu İpek Buse Bozdoğan ve antrenör Deniz Erenoğlu’nu kutlayan Kaymakam Osman Yenidoğan, desteğinin devam edeceğini söyledi.

An9trenör Deniz Erenoğlu da, Kaymakam Osman Yenidoğan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, başarılarının artarak devam edeceğini söyledi.

Bu seneki Milli Takım Gelişim Kampına katılacak olan İpek Buse Bozdoğan da, “Önümüzdeki 3 sene içinde Avrupa da, daha sonraki senelerde de Dünya Şampiyonalarında derece almak için çalışmalarıma antrenörüm Deniz Erenoğlu ile birlikte devam edeceğim. Daha çok başarmak için çok çalışacağım” dedi.

Kaynak: İHA