Mahmut Uslu'dan Derin Futbol'a Özel Açıklamalar

Mahmut Uslu, Galatasaray-Fenerbahçe bayan basketbol maçının devre arasında meydana gelen olayları Derin Futbol'da açıkladı...

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına telefonla bağlanan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun şu açıklamaları yaptı;

SEYİRCİYE KIZMIYORUM


Bize bu olayı yaşatanların hepsi için şikayette bulunacağım. Ben seyirciye kızmıyorum çünkü onlar dolduruşa getirilmiş insanlar. Bizi 2 bin kişinin içine oturtan yöneticilere ve onların zihniyetlerine kızıyorum.

BU YÖNETİCİLER AHLAKSIZ VE YALANCILAR

Necati Demirkol adlı yöneticiyi özellikle şikayet edeceğim. O adam gibi yöneticiler bizi bu hale getirdiler. Bu ayıp başta Ünal Aysal'ın ve yöneticilerinin ayıbıdır. Elimizdeki güvenlik raporunda bizi protokolde oturtmayacakları yazıyor ve bu bilge bizim elimizde. Necati Demirkol'un yaptığı açıklamada kendisi yalan söylüyor. Bu adamları Allah çarpacak ve ben onları Allah'a havale ediyorum.

BUNU YAPAN KARAKOLDA YALVARIYORDU

Bana o yumruğu atan adam karakolda affedin diye yalvarıyordu. O kişinin dedesinin kemikleri sızlıyordur şimdi. Keşke bana yalvarmasaydı ve yaptığının arkasında dursaydı.

BUNUN KARŞILIĞINI YAPMAYACAĞIZ

Bize bunları yaşatanlar bir karşılık bekledikleri için yapıyorlar. Ama biz Fenerbahçe olarak bunun karşılığını asla yapmayacağız. Önemli olan yöneticilerin ve idarecilerin zihniyeti ve anlayışıdır. O yöneticiler ayıp ve terbiye sınırını aşmışlar.

DARP RAPORU ALDIM

Vücudumda geçici duymazlık, şişlik ve kızarıklık var. Saatlerdir hastahanedeyim ve darp raporu aldım. Bunun yanında edilen küfürleri ve tükürükleri saymıyorum bile.

BİZİ BİLEREK İÇERİ SOKMADILAR

Elimizde kartlarımız olmasına rağmen içeri giremedik ve tartaklandık. Orada olmaması gereken insanlar vardı, bende onları telefonumla çekmeye çalıştım.