Almanya'da Omc Dünya Kuaförlük Şampiyonası

Almanya'nın Frankfurt kentinde Saç Dünyası, Saç ve Güzellik Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Dünya Saç Tasarım Derneği (OMC) Dünya Kuaförlük Şampiyonası'nın son gününde yarışmacılar birbirinden ilginç saç tasarımlarını sergiledi.

Frankfurt'ta Saç Dünyası, Saç ve Güzellik Fuarı ile aynı dönemde gerçekleştirilen 2014 OMC Dünya Kuaförlük Şampiyonası'na 50 ülkeden bin yarışmacı katılıyor. 1947 yılından bu yana yılda iki kez düzenlenen ve Almanya Saç Tasarım Derneği ile Dünya Saç Tasarım Derneğinin (OMC) organize ettiği şampiyonda yarışmacıların birbirinden ilginç saç tarafımları ziyaretçilerin beğenisini topladı.
Şampiyonada, 15 dakika içerisinde özgün saç tasarımları yapmaları istenen yarışmacılar, dereceye kalabilmek için yoğun çaba sarfetti. Yarışmada ayrıca saç tasarımın yanında tırnak boyama ve farklı makyaj tasarımları da sergileniyor.
Bu akşam yapılacak finalinde, resmi geçit töreni yapılacak ve İrina Baranova sahne alacak. Alanında uzman uluslararası kişilerden oluşan bir jurinin dereceye girenleri belirleyeceği final sonunda bireysel ve takım yarışmasını kazananlar OMC Dünya Kuaförlük Kupası'nın sahibi olacak.
Öte yandan, söz konusu şampiyona, "https://www.omchairworld.com/" adresinden canlı olarak izlenebiliyor.

Kaynak: AA