Karaman’da 3 Gün Süren 12 Dabo Basketbol Şöleni Sona Erdi

Karaman’da 3 gün süren 12 Dev Adam Basketbol Okulları 11. Türkiye Ligi’nin ikinci etabı olan Güney Grubu Şöleni düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.


Kazımkarabekir Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, Basketbol Karaman İl Temsilcisi Hüseyin Oğuz ile sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Bu organizasyonu hazırlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben de spora sizin gibi küçük yaşta futbol oynayarak başladım. Sporun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Sizler ileride çok güzel yerlerde olacaksınız. Bu süreçte sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından takımlara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

3 gün süren ve Afyonkarahisar, Burdur, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Samsun, Konya, İçel ve Nevşehir olmak üzere toplam 10 takımın katıldığı şölende Karaman takımı birinci olurken, Kayseri ikinci ve Samsun Çarşamba takımı ise üçüncü oldu. Yapılan bu şölen sonunda seçilen en iyi 10 erkek ve 10 kız sporcu Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Ligi Finalleri’nde bölgelerini temsil etmeye hak kazandı.

Kaynak: İHA