Başkan Üzülmez’den Şampiyon Sporcuya Moral Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2016 Dünya Şampiyonası’nda Paralimpik Boccia sporunda yarışmalara katılmak için hazırlanan Kartepeli Yavuz Acar’ı evinde ziyaret etti.


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Avrupa şampiyonasına giden sporcularla yarışan ve birincilikler elde eden Kartepeli engelli sporcu Yavuz Acar’ı başarılarından dolayı evinde ziyaret ederek destek oldu. Acar’ın Dumlupınar Mahallesi’ndeki evine konuk olan Belediye Başkanı Üzülmez’e ziyareti sırasında meclis üyesi Ahmet Atlı ile Dumlupınar Mahalle Muhtarı İbrahim Kır da eşlik etti.

Başkan Üzülmez’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Yavuz Acar, “Başkanım ziyaretinizle beni çok gururlandırdınız. Ben, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu’nun (TBESF) düzenlediği Paralimpik Boccia Türkiye Şampiyonası’nda BC-3 takımlar şampiyonu oldum. Kartepeye birincilik ve madalya getirdim. 4 ay gibi kısa bir sürede bu başarıyı elde etmek benim için gurur verici. 2016 Dünya Şampiyonası’na katılarak burada ülkemizi temsil etmeyi hedefliyorum. Aynı zamanda Kartepe Engelsiz Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Bu sporu Kartepe’de tüm okullarda tanıtmak istiyorum” dedi.

Kartepeli Acar’ın başarısı ile gururlandıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hem ülkemizin hem de ilçemizin gurur kaynağı olmanız bizleri de mutlu etti. Bedensel engellere rağmen hayata bu şekilde bağlanarak örnek teşkil etmeniz da ayrı bir takdir nedenidir. Bu azminizle dünya şampiyonası yolunda da başarılar dilerim. Bu sporun okullarda tanıtılması için destek ve konunun takipçisi olacağım” dedi.

Kaynak: İHA