Seydişehir’de Kick Boks-muay Thai Salonu Açıldı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçeye Kick Boks-Muay Thai salonu kazandırdı.


Lojmanlar bölgesinde yer alan eski lokalde açılan Kick Boks-Muay Thai ve kondisyon salonu Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından gezildi. Salonu inceleyen Tutal, son sistem ve kaliteli her türlü malzemeyi alarak oluşturulan salonu, halkımıza kazandırmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Çalışmalar hakkında Kick Boks Antrenörleri Serkan Yıldız ve Ercan Alkışoğlu’ ndan bilgi alan Tutal’a, Kick Koks hocaları boks eldiveni hediye ederek antrenmanlara davet etti. Antrenör Serkan Yıldız Kick boksun kişiye kazandıracağı ruhsal faydalarından bahsederek, “Kişiye özgüven aşılayarak kişinin kendinden emin bir birey olmasını sağlar. Spor ahlakıyla yetişen kişi çevresine karşı daha duyarlı ve sorumluluk sahibi olur. Boş zamanlarını değerlendirerek iç sıkıntılardan kurtulur. Vücudundan attığı toksinler sayesinde mutluluk hissine kapılır. Antrenmanlar sayesinde disiplinli olmayı mücadele etmeyi, hızlı düşünmeyi öğrenir” dedi.

Antrenör Ercan Alkışoğlu ise Kick Boksun fiziksel faydalarından söz ederek, tüm Seydişehirlileri özellikle gençleri salona spor yapmaya davet etti.

Kaynak: İHA