Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Hentbol Federasyonu 2013-2014 faaliyet programında yer alan ve Rize’de düzenlenen Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası oynanan müsabakalar sonucunda, Ankara Maliye Milli Piyango şampiyon olarak kupayı aldı.


20-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Rize İyidere ilçesi spor salonunda kıyasıya gerçekleşen Şampiyonada final müsabakasında Bursa Nilüfer Belediye spor kulübünü 36-22 yenen Ankara Maliye Milli Piyango Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olurken ikinciliği Bursa Nilüfer Belediye Spor, 3.4.’lük müsabakasında ise gülen taraf 36-32 lik skor ile İstanbul Cent Koleji üçüncülüğü elde etti. B.B. Ankaraspor ise dördüncü oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen kulüplerimiz kentimizde birlik beraberlik içerisinde sevgiye dayılı kaynaşma içerisinde güzel bir ortamda mücadele ettiler. Final müsabakaları çok centilmence geçti. Bu şampiyonaya katılan tüm kulüplerimizi kutluyor, sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp idarecilerimizi misafir etmekten onur duyduk. Genç sporcu arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Bu turnuvanın güzel bir ortam içerisinde geçmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA