Kağıtsporlu Boksörler, Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler tüm şubelerinde olduğu gibi Kartepe’deki Şirinsulhiye boks salonunda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Alt yapıya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, tüm branşlarda çalışmalarını alt yapı ağırlıklı olarak sürdürüyor. Alt yapıya önem veren branşların başında gelen Kağıtspor’lu Boksörler çalışmalarını tüm şubelerinde aralıksız sürdürüyor. Kartepe, Başiskele, İzmit ve Gebze şubelerinde yüze yakın boksörle hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı boksörler
geleceğini inşa ediyor.

Alt yapısında gelecek vaad eden bir çok boksör bulunduran mavi beyazlılar, milli takımlar düzeyinde başarılı antrenörleri de kadrosunda barındırıyor. Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’nin Şirinsulhi’ye beldesinde yaptırılan spor kompleksinde yer alan Boks spor salonunda çalışmalarına başlayan mavi beyazlı boksörler, oldukça güzel imkanlardan yararlanıyor. Antrenörler Ali Çelikiz, İsmail Çelikiz, Cihan Başaran nezaretinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Boksörler bu yılda alt yapıdan başarılı yetenekleri üst yapıya çıkarmayı planlıyor.

Kaynak: İHA