Dikili Güneş Spor’dan Başkan Tosun’a Ziyaret

Başarılarıyla adından sık sık bahsettiren Dikili Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti.


Hedeflerinin Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmak olduğunu belirten Dikili Güneş Spor Başkanı Bekir Argun ve takım antrenörü Muhlis İlter, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a takımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Tosun, ziyarete katılan tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Dikili Güneş Spor takım antrenörü Muhlis İlter, 2013-2014 hentbol sezonunda il birinciliği müsabakalarında Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı olarak, 7 takım arasından 4'üncü olduklarını ve bu sonuçla Türkiye Şampiyonası eleme guruplarına katılmaya hak kazandıklarını belirterek,“9-13 Mayıs 2014 tarihleri arasında Balıkesir’in Erdek ilçesindeki turnuvada Türkiye Şampiyonası yarı finallerine gitme hakkı kazandık. İzmir Büyük Şehir Belediyesi Hentbol takımının elenmesi sonucunda, Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı yarı finallerinde İzmir'i temsil edecek iki takımdan biri oldu. Bu başarıya giden yolda başkanımız Mustafa Tosun’un bizlere verdiği desteğin önemli yeri vardır” dedi.

Aydın Didim’de 30 Mayıs-1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde Ankara TED Koleji Spor Kulübü, Denizli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Alanya Belediyesi Spor Kulübü’yle karşılaşacak takıma başarılar dileyen Başkan Tosun, “Belediye olarak ilçemizde yer alan tüm takımlara olduğu gibi imkânlarımız dâhilinde bu genç ve başarılı arkadaşlarımıza da desteğimizi yine sağlayacağız. Gerek hentbol gerekse diğer spor branşlarının organizasyonlarının ve altyapısının daha güçlü hale getirilmesi için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Dikili Güneş Spor’da forma giyen üç öğrencinin Manisa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ni kazandıklarını belirten takım antrenörü İlter, “Sporcularımızdan Emre Güner 6’ncı, Hüseyin Dinç 8’inci ve Emre Taşır 23’üncü olarak güzel sanatlar ve spor lisesine girmeye hak kazandı” dedi.

Kulüp Başkanı Bekir Argun ise, Dikili Güneş Spor’un hentbol takımında forma giyen sporculardan “Anadolu Yıldızları” Küçük Erkekler Turnuvası İzmir il karmasında Rasim Şekerci, Şevket Yağmuroğlu ve Eren Er’in gösterdiği başarılar sonucu yer aldığını ifade etti.

Argun, Dikili Güneş Spor Hentbol Takımı’nın kazandığı başarılarla Dikili’yi en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda spor branşlarından futbolun daha ön planda tutulmasına rağmen, hentbolu gençlere sevdirerek takımın güzel sonuçlar elde etmesine zemin hazırlayan kulüp Başkanı Bekir Argun ve takım antrenörü Muhlis İlter’i içtenlikle kutlayan Başkan Tosun şöyle konuştu: “Dikili’de özellikle gençlerimizin daha çok spora yönelmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Genç sporcularımızın daha güzel koşullarda çalışabilmesi için spor kompleksi projemizi kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bu pırıl pırıl gençlerimizin sosyal hayata girmelerine ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak başarı elde etmelerinde sporun büyük bir yeri var. Gençleri bu konuda teşvik etmek için adım adım tüm aşamalar tamamlanacak ve Dikilimiz turizmde olduğu gibi sporda da ülkemizin gözbebeği ilçesi olacaktır”

Kaynak: İHA