2014 Bölgesel Gelişim Semineri

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen "2014 Bölgesel Gelişim Semineri" Afyonkarahisar'da gerçekleştirildi.

Ticaret Borsası'nın toplantı salonunda düzenlenen seminerin açılışına, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile Türkiye Milli Futsal Takımı Teknik Direktörü Ömer Kaner katıldı.

Programın başlangıcında, seminere destek verenlere plaket takdim edildi.
Seminer hakkında gazetecilere bilgi veren Türkiye Milli Futsal Takımı Teknik Direktörü Kaner, futbolun gelişmesi adına bu seminerlerin iki yılda bir gerçekleştirildiğini söyledi.

Ege Bölgesinde yaklaşık 10 kentte düzenlenen seminerin, Afyonkarahisar'ın ardından Kütahya'da da gerçekleştirileceğini ifade etti.

Seminerleri, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin çok önemsediğini dile getiren Kaner, seminerde, fair play ve etik değerler hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldığını kaydetti.

Genç sporcuların gelişimi konusunda da sunumlar yapılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu anlatan Kaner, seminerlerde genellikle bilgilerin yenilendiğini ve ilave bilgiler aktarıldığını kaydetti.

Bu arada, TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi tarafından hazırlanan doğum günü pastasını kesen Kaner, yeni yaşını kutlayan antrenörlere teşekkür etti.

Kaynak: AA