Yalova’da Çocuk Oyunları Şöleni

Türkiye Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na (ÇOSKK) bağlı Yalova İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yalova 3. Çocuk Oyunları Turnuvası’nda miniklerde Teşvikiye Cumhuriyet Orta Okulu, yıldızlarda ise Kaytazdere Tetaş Tekstil Orta Okulu şampiyon oldu.

Kaytazdere ekibi, İstanbul Haldun Alagaş Spor kompleksinde düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonasında Yalova’yı temsil etmeye hak kazandı.
Yalova Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda miniklerde 3, yıldızlar kategorisinde ise 3 takım şampiyonluk mücadelesi verdi. Zevkli ve çekişmeli mücadelelerin sonunda minikler kategorisinde Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon olmayı başardı. Mevlana İlkokulu beyaz takımı ikinci olduğu turnuvada Mevlana İlkokulu’nun siyah takımı ise üçüncü olma başarısı gösterdi. 3 ekibe de kupa ve madalyalarını Necmettin Öner takdim etti.

Yıldızlar kategorisinin finalinde ise geçen yılın şampiyonu Termal Ortaokulu ile Kaytazdere Tetaş Tekstil Orta Okulu’nun çekişmesi nefesleri kesti. Rakibini 3 mendik kapma ve 1 seksek oyununda mağlup eden Altınova ekibi Kaytazdere Tetaş Tekstil Orta Okulu şampiyonluk sevinci yaşadı. Geçen yılın şampiyonu Termal Ortaokulu ikinci olurken, Teşvikiye Cumhuriyet Orta Okulu ise üçüncülük kupasını müzesine götürdü. Üç takıma da madalya ve kupasını Yalova İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Sami Akyol takdim etti.

Kaynak: İHA