Çukurova Giad, Terim’i Konuk Edecek

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), A Milli Takımı çalıştıran, ‘İmparator’ lakaplı teknik direktör Fatih Terim’i Adana’da konuk edecek.

Memleketinde işadamlarıyla buluşacak olan Terim, ‘liderlik ve başarı’ konularında konuşacak.
Çukurova GİAD’ın Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Futbol Federasyonu’nun İstanbul’daki Pembe Köşk binasında Fatih Terim’i ziyaret etti. Samimi buluşmada, Terim ve Sakarya, Adana’daki siyasetten ticarete, sanattan spora birçok konuda sohbet ettiler.

Sakarya, Çukurova GİAD’ın 11. dönem çalışmalarının yer aldığı faaliyet kitabını Terim’e takdim etti. Kitabı inceleyen Terim, yapılan toplantılar, faaliyetler ve etkinlikleri okuyunca, “2 yıla bu kadar işi nasıl sığdırdınız? Tebrik ederim” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Terim, diğer şaşkınlığını ise Hayalimdeki Adana Proje Yarışması’nda ilk 40’a giren eserlerin yer aldığı kitabı inceleyip, kendisinin de yer aldığı “Adana’nın Kahramanları” başlıklı projeyi gördüğünde yaşadı. Terim, dünya çapında sporcuların, önemli isimlerin doğup, büyüdüğü Adana’nın ünlü isimlerini tanıtacak projeyi dikkatle inceledi.

Terim ve Sakarya, Adana’nın futbol turizmi açısından bulunmaz bir kent olduğunu, ancak, yeteri kadar değerlendirilemediğinden söz ettiler. Sakarya’nın Adana’ya davet ettiği Terim, gelen taleplere programının da yoğunluğu nedeniyle cevap veremediğini belirterek, “Ama böylesi başarılı ve kenti için çok önemli işler yapmış bir dernek olan Çukurova GİAD’a mutlaka geleceğim. Adana’da böylesi önemli çapta işler yapan bir sivil toplum kuruluşu olduğu için çok mutluyum. Çukurova GİAD ile gurur duydum” dedi.

Terim’in programına göre, eylül ayında Adana’da konuk edilmek üzere planlama yapıldı. Sakarya, Çukurova GİAD’ın toplantılar serisi kapsamında misafir edecekleri Terim’in “Liderlik ve Başarı” konulu toplantıda üyeleriyle buluşacağını söyledi.

Kaynak: İHA