Boğaziçi Yönetim A.ş.’nin Düzenlediği Siteler Arası Futbol Turnuvasının Finali Yapıldı

Boğaziçi Yönetim A.Ş.’nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvasının finaline Türk futbolunun efsane futbolcuları katıldı.


Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Tesisleri’nde düzenlenen final organizasyonuna İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir ve Abdurrahim Albayrak katıldı.

Organizasyon kapsamında Galatasaraylı eski futbolculardan Bülent Korkmaz, Mustafa Kocabey, Saffet Akyüz şöhretler karması maçında karşı karşıya geldi.

Boğaziçi Yönetim A.Ş.’nin personeller ve site sakinlerini aynı çatı altında buluşturma amacıyla düzenlemiş olduğu ‘Siteler Arası Futbol Turnuvası Finali’ coşku ve heyecan dolu anlara sahne oldu.

ŞAMPİYON KİPTAŞ ÖMERLİ OLDU
Turnuvanın son haftasında şampiyonu belirleyen ve Kiptaş Hadımköy Ömerli ve N Towers takımları arasında oynanan final maçı, 7-2’lik skorla Kiptaş Ömerli Takımı’nın oldu. Bu sonuçla Kiptaş Ömerli Takımı şampiyonluğa ulaşırken, kupayı Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın elinden aldı. Turnuvayı 2. sırada tamamlayan N Towers’a ise kupa Galatasaray’ın eski milli futbolcusu Bülent Korkmaz tarafından verildi.

Turnuvanın üçüncüsü de Kitap Silivri Takımı oldu.

ŞÖHRETLER KARMASI MAÇI BERABERE BİTTİ
Şöhretler Karması maçı öncesi konuşan Galatasaraylı eski futbolculardan Saffet Akyüz, organizasyona renk katmak için geldiklerini belirterek, “İnşallah güzel bir maç olur. Seyredenler keyif alır ve mutlu bir şekilde buradan ayrılırız. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dostluk maçı oynayacaklarını hatırlatan eski futbolculardan Mustafa Kocabey ise güzel bir maç olması temennisinde bulundu.

Beşiktaş’ta oynadığı dönemle hatırlanan eski futbolcu Okan Koç da, “Faydalı bir organizasyon. Bizim de burada bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize. Bizi buraya davet ettikleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Galatasaray’ın eski yıldızlarının katıldığı, başlama vuruşunu eski milli futbolcu Bülent Korkmaz'ın yaptığı ve spor spikeri Emre Tilev’in sunduğu ‘Şöhretler Karması’ maçı ise 5-5 berabere tamamlandı.

Kaynak: İHA