Manchester City'den Pogba'ya Servet

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Juventus'un genç yeteneğŸi Paul Pogba için 65 milyon avroyu gözden çıkardığŸı iddia edildi.

İtalyan basınında yer alan iddialarda, Manchester City'de ligde bu sezon gösterdiğŸi yüksek performansla dikkat çeken orta saha oyuncusu Yaya Toure'nin 31 yaşŸına girecek olması nedeniyle alternatifinin arandığŸı ve Juventus'un genç yeteneğŸi Paul Pogba'nın uygun isim olduğŸu yönünde karar alındığŸı ifade edildi.
Juventus'un ligde ve Avrupa'daki başŸarısında önemli pay sahibi olarak gösterilen 21 yaşŸındaki Pogba için Manchester City'nin 65 milyon avroyu gözden çıkardığŸı vurgulandı.
City'nin Juventus'a ilk olarak 45 milyon avronun yanı sıra gelecek sezon kadroda düşŸünülmeyen Edin Dzeko veya Aleksandar Kolarov takasını önereceğŸi, ayrıca İtalyan kulübünün City'den geçen sezon kadrosuna kattığŸı Carlos Tevez transferinden kalan borçlarının da sıfırlanabileceğŸi belirtildi.
Juventus, gösterdiğŸi performansla İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen Pogba'yı Mancester United'tan bonservisi bedeli ödemeden kadrosuna katmışŸtı.
 

Kaynak: AA