Kadlec'ten Derbi Yorumu: Şaşırmadım

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec, hafta sonu oynanan G.Saray-F.Bahçe derbisini evinde seyretti. Ersun Yanal tarafından kadroya alınmayan 29 yaşındaki savunmacı, bu kararın kendisini şaşırtmadığını söyledi.

Çek basınına derbiyi yorumlayan Kadlec, maçta Galatasaray'ın her bakımdan kendilerinden üstün olduğunun altını çizerken, disiplin zaafiyetine dikkat çekti.

İşte Kadlec'in yaptığı açıklamalardan önemli satırbaşları:

"Pazar günü İstanbul'da Galatasaray'la derbi oynadık. Ben de sadece televizyondan izledim. Kadro açıklandı ve listede olmadığıma şaşırmadım. Sonunda evde kaldım çünkü Fenerbahçe taraftarlarını stada almıyorlardı."

"Stadın atmosferi çok gergindi. Maçın başında baskı kurdular ve 10 dakika içinde gol bulup öne geçtiler. Bu gol bizi uyandırsa da başka bir şans daha buldular. Drogba göğsüyle topu güzel kontol ettikten sonra çok iyi döndü ve direğe takıldı."

Galatasaray bizden her bakımdan daha iyiydi ve bize ciddi bir gol şansı vermediler. Ek olarak maçta disiplin problemi yaşadık. İlk yarı bitmeden Belözoğlu bizi biraz daha güçsüz duruma düşürdü. Yenilgi bizi üzse de hala 10 puan öndeyiz.