Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 24. hafta maçlarında Yalova’da Armutlu Belediyespor ile Vefaspor karşı karşıya geldi.

İki takım içinde prestij niteliği taşıyan 90 dakikalık müsabaka Armutlu İlçe Stadında oynanırken karşılaşmayı ev sahibi ekip 5-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Mücadeleyi Barkın Kara, Mustafa Kurnaz ve Ali Zengin hakem üçlüsü yönetti.
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 17-85 ve 89. dakikalarda Eşref Keçeci, 11. dakikada Gökhan Bağdemir ve 77’de de Mustafa Karakaya’dan geldi. Konuk Vefaspor’da ise 38’de Samet Candan, dakika 55’de ise Kemal Halezeroğlu kırmızı kart gördüler.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında Armutlu Belediyespor fırtına gibi başladı ve dakikalar 11’i gösterdiğinde defans oyuncusu Gökhan Bağdemir’in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın başında bulduğu golle rahatlayan Siyah Beyazlılar 17’de golcüsü Eşref Keçeci ile farkı 2’ye çıkartmayı başardı. Müsabakanın 38. dakikasında Vefaspor’dan Samet Candan maçın hakemi Barkın Kara’dan direk kırmızı kart göndererek oyun dışına gönderildi. Kalan bölümde Vefaspor 10 kişi ile mücadele ederken ilk yarı Armutlu Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya her iki takımda kontrollü başladı.

Dakikalar 55’i gösterdiğinde Vefaspor’da Kemal Halezeroğlu ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışına gönderilirken takımını 9 kişi bıraktı. Rakibinin sahada eksik mücadele etmesiyle kontrolü eline geçiren Armutlu Belediyespor 77’de Mustafa Karakaya ile skoru 3-0’a getirdi. Maçın son bölümlerinde de baskısını sürdüren Siyah Beyazlılar 85 ve 89. dakikalarda sahneye çıkarak hat-trick yapan Eşref Keçeci’nin golleriyle 5-0 geçerken maç bu skorla sona erdi.

Kaynak: İHA