Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, "Matematiksel olarak ligde kaldığımız için sevinçliyiz" dedi.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 35 puanla ligde kalmayı garantilediklerini söyledi.

En yakın rakibi Sarıyer ile 2, Konya Anadolu Selçukluspor ile 3 puan farkları olduğunu ifade eden Can, düşme potasındaki Gaziosmanpaşaspor ile aralarında 8 puan olduğunu belirtti.

Ligin, oynanacak 2 maçın ardından tamamlanacağını hatırlatan Can, şöyle konuştu:
"Kırklarelispor olarak ligde kalmamız şampiyon olmamız gibi büyük bir başarıdır. Matematiksel olarak ligde kaldığımız için sevinçliyiz. 35 puanla ligin son 2 maçına çıkacağız. Son iki maçta mağlup olsak da düşme potasıyla aramızdaki fark 2 puana inecek ve yine düşme tehlikesi yaşamayacağız."
Can, sezon başından bu yana iç saha avantajını kullanamadıklarını, Kırklareli'de oynamadıkları için seyirci desteğinden mahrum kaldıklarını ifade etti.

Pendikspor maçından 2-0 mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Can, şöyle devam etti:
"Önümüzdeki Turgutlu ve Gaziosmanpaşaspor maçlarına aynı ciddiyetle 3 puan için çıkacağız. Şu anda 35 puandayız. Ne kadar puan alırsak o kadar üst sıralara çıkarız. Yeni sezonda daha iyi bir takım kurarak hedefimizi yüksek tutacağız. Ligi erken bitirdiğimiz için yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlıyoruz."
Can, kulüp olarak ligi bitirmeden futbolcuların tüm alacaklarını ödediklerini kaydetti.

Kaynak: AA