Sahaya Giren Köpek Güreşçi Kızların Maskotu Oldu

Yıldız Kızlar Güreş Milli Takımı'nın Edirne'deki antrenmanı sırasında sahaya giren köpek, takımın maskotu oldu.

Ay yıldızlılar, 6-11 Mayıs'ta Bulgaristan'da düzenlenecek şampiyonanın hazırlıklarını Edirne'de sürdürüyor.
Aliço Güreş Eğitim Merkezi'ndeki çalışmaların davetsiz misafiri olan bir köpek, antrenmanı daha renkli hale getirdi.
"Fino" adlı köpek, antrenman sahasına girerek sporcularla koştu. Zaman zaman güreşçi kızları kovalayan köpek, biri taraftan da sporcuların daha hızlı koşmasına yardımcı oldu.
Antrenman boyunca güreşçi kızların kendisine gösterdiği sevgiyi karşılıksız bırakmayan Fino, ısınma hareketlerine katıldı, yorulunca sporcularla dinlendi.

- "Köpek antrenmanın neşe kaynağı oldu"

Yıldız Kızlar Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü İbrahim Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulgaristan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Edirne'deki kampla sürdürdüklerini söyledi.

Antrenmana sevimli bir köpeğin davetsiz misafir olarak katıldığını ifade eden Şahin, "Milli sporcularımızla kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptık. Bugün bir misafirimiz vardı. Bu sevimli köpek antrenmanda bizi hiç yalnız bırakmadı. Zaman zaman kızlarımızla koştu, zaman zaman onlarla dinlendi. Kızlarımızı koşularda kovaladı. Kızlarımızın daha hızlı koşmasını sağladı" diye konuştu.

Şahin, çok akıllı hayvanlar olduğunu belirttiği köpekleri sevdiğini dile getirerek, köpeğin antrenmanın neşe kaynağı olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA