Dikili Belediye Başkanı Tosun Minik Karatecileri Ağırladı

Dikili Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çandarlı Karate Takımı’nın sporcuları, antrenörleriyle birlikte Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti.


Yaptıkları yerel ve ulusal karşılaşmalarda dereceye giren Dikili Belediyesi Çandarlı Karate Takımı’nın 06 yaş ile 17 yaş grupları arasında mücadele eden 45 sporcu, antrenörleri Nezahat Aksu ile birlikte Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti. Çıktıkları müsabakalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak kazandıkları kupa ve madalya sevinçlerini Başkan Tosun ile paylaşan minik sporcular önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan karşılaşmalar ile milli takım seçmelerinde başarı ve madalya sözdü verdi.

“TÜM OLANAKLARI SEFERBER EDECEĞİZ”
Dikili ilçesi sınırlarında yaşayan gençlerin ve çocukların spora yönlendirilmesi için tüm imkanları seferber edeceklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Bugün burada özellikle yaşları 06 ile 11 yaş grubunda yer alan minik yavrularımızda ki ve de ailelerindeki bu heyecanı, bu umudu görünce ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu daha iyi anlıyoruz. Ben eminim ki yüreğinde spor sevgisi olan tüm yavrularımız ve gençlerimiz önümüzdeki dönemde bizlere büyük mutluluklar yaşatacaklardır. Bizim ilk ve öncelikli hedefimiz çocuklarımıza destek vermek olacaktır. Yeni dönemle birlikte Dikili’de sporu geliştirmek için önemli adımlar atacağız. Tesis çalışmalarımıza hız verdik. Tüm branşların alt yapısını imkânlar dâhilinde destekleyerek Dikili’de sporla turizmi birleştirerek, Dikilimizi sevginin, turizmin ve sporun başkenti yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA