Trabzonspor’da Tek Hedef Avrupa

Spor Toto Süper Lig’de Avrupa Kupalarına katılmaktan başka bir düşüncesi olmayan Trabzonspor’da tüm hesaplar Avrupa üzerine kurarken, teknik sorumlu Hami Mandıralı, yakalanan olumlu havanın dağılmaması adına Gaziantepspor maçının önemini oyuncularına anlatıyor.


Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında sahasında Gaziantepspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor. Kayseri Erciyesspor karşısında alınan 5-0’lık galibiyetin morali ile Gaziantepspor maçına hazırlanan Karadeniz ekibi sahasında herhangi bir kaza ile karşı karşıya kalmak istemiyor. Şampiyonluğa erken havlu attan Avrupa kupalarına katılmaktan başka bir beklentisi olmayan Trabzonspor'da tüm hesaplar Avrupa üzerine kurulurken, Galatasaray’ın ligde yaşadığı puan kayıpları ise bordo-mavilileri şampiyonlar ligine katılma ümidi doğurdu. Ancak takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tek hedeflerinin ligde kalan 4 maçı kazanmak olduğunu vurgularken, sıralamaya lig sonunda bakacaklarını ifade etti.

Oyuncularının ligin bitimine 4. hafta kala rehavete kapılmamaları için büyük bir uğraş veren Hami Mandıralı, son haftalarda herkesin daha çok fedakarlık yapmasını istedi. Önemli süreci Trabzonspor'a ve bizlere yakışır bir şekilde tamamlayarak, bu takımın gelecek sezon Avrupa'da olmasını sağlamalıyız diyen Mandıralı, “Ligde 4 maçımız kaldı ve bu maçları tek tek düşünerek yolumuza devam edeceğiz. Her maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçlar sonunda Avrupa Kupalarına giden takım olma hedefine ulaşmayı çok istiyoruz. Bundan başka bir hedefimiz yok. Kazandığımız maçlar sonunda sıralamada nerede olacağımızı sezon sonunda bakacağız ama Avrupa hedefimiz gerçekleştirmek için önümüzdeki maçları kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Zorlu süreçte herkesin daha çok fedakarlık yapması gerektiğini belirtti.

Yakaladığımız olumlu havayı Gaziantepspor galibiyetiyle sürdürmeliyiz ”dediği öğrenildi.

Kaynak: İHA