Yeni Malatyaspor'da Çankırıspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Çankırıspor ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Cafer Aydın nezaretinde İnönü Stadı'nda yapılan idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan savunma oyuncusu Koray Şanlı, Çankırıspor maçını kazanıp play-off'a kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Ligde artık kolay maç kalmadığını ifade eden Şanlı, "Bizim de kaybedecek bir şeyimiz yok. Bu maçta alacağımız beraberlik bile bizi play-off yarışında sıkıntıyı sokar. Rakibimizin ligdeki durumunun ne olduğunun bizim için önemi yok. Aslanlar gibi oynayıp Çankırıspor maçını kazanmayı düşünüyoruz. İnşallah, onu da başaracağız. Play-off'a da iyi hazırlanıp, orada şampiyon olmak için çalışmamız lazım" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Mikail Albayrak ise Çankırıspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Bu maçı kazanıp play-off'u garantilemek istiyoruz. Ondan sonra play-off'a en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

Albayrak, Çankırıspor maçını cezaları nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyecek olmasının kendileri için dezavantaj oluşturacağını söyledi.

Kaynak: AA